HAVE FUN LEARN BY PLAYING e Twınnıg projesiyle Web 2.0 Araçları ile Uzaktan Eğitim

THINK HAVE FUN LEARN BY PLAYING e Twinning projesiyle Öğrencilerimiz web 2.0 araçlarıyla hem eğleniyor hem öğreniyorlar.

24.04.2021 246

Okulumuz 3-A sınıfı öğretmeni Sırrı KARAKAŞ ve 3-A Sınıfı öğrencilerimiz  'Thınk Have funa Learn By Playıng ' projesi ile teknolojinin en gözde uygulamaları olan web2.0 araçlarını derslerde de kullanıyorlar. Konu tekrarları, değerlendirmeler, ölçme ve geri bildirimlerinde kullandıkları web 2.0 araçları ile ayı zamanda eğlenceli etkinliklere de yer veriliyor. Sadece derslerde değil geri kalan zamanlarda da da kullanılan web2.0 araçları ile öğrencilerimizin güvenli internet ve teknoloji kullanımına katkı sağlamaktadır. Hem öğrendikleri hem de eğlendikleri bu araçlar en çok da eTwinning projelerinde kullanılmaktdır. Projelere dahil olan sınıflarımızdaki öğrencilerimiz hemen her ay birden fazla web2.0 aracı kullanmayı öğrenmektedir.

24-04-202124-04-202124-04-2021