3-A SINIFIMIZ HATAYA HAYAT OLALIM E TWİNNİNG SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE KATILMIŞTIR.

HATAYA HAYAT- GELECEĞE NEFES.

13.12.2020 662

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenimiz Sırrı KARAKAŞ, 2020-2021 eğitim öğretim yılı için katıldığı e-twinning sosyal sorumluluk projesi Kasım ayı projesi olan "HATAY'A HAYAT OLALIM" çalışmalarına sınıfı ile başladı. "HATAY'A HAYAT OLALIM" projesi kapsamında "Geleceğe nefes olalım." konusu için öğrencileri ile okulumuz alt tarafında olan araziye palamut ekme çalışması yapmıştır.

Okulumuza ilk adım attıkları gün  sınıf velilerinin katkılarıyla  her öğrencisi adına sınıfça dikmiş oldukları zeytin fidanlarının MİLLİ  AĞAÇLANDIRMA günü kapsamında bakımlarını yaparak, büyüyen fidanlarının etrafında SİNCAP dergisini okuyarak,  HATAYA HAYAT OLALIM-GELECEĞE NEFES OLALIM diyerek güzel bir farkındalık çalışması yapmışlardır.

Sınıfımıza başarılar  diliyoruz.

Orman yangınlarının olmaması konusunda toplumu bilinçlendirmeye katkı sağladıkları için ve  bu sosyal sorumluluk projesiyle okulumuzda farkındalık yarattıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

13-12-2020