"The Fun Mind Sports " eTwinning Projesi Yıl Sonu Sergisi

Gül Salih Şenli İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz ortağı oldukları "The Fun Mind Sports " etwinning projesi için dönem boyunca yapmış oldukları çalışmaları hazırladıkları sergi ile arkadaşları, öğretmenleri ve velilerine sundular.

22.06.2019 325

Sergimizin açılışını Okul Müdürümüz Ahmet İyiol, Anasınıfı öğretmenimiz Esma Aydın, değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz yaptı.

Öğretmenlerin ve ailelerin beğenerek gezdiği sergide akıl ve zeka oyunları, yıl boyunca yapılan etkinlik ve çalışmalar büyük beğeni topladı.

22-06-201922-06-2019