Gül Salih Şenli İlkokulu

Vizyon: Yenilikçi yaklaşımlarla katılımcı , şeffaf, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmak ,evrensel temel değerlerle milli ve manevi değerleri önemsemiş , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , kendine güvenen ,sorumluluk alabilen , çevresiyle iyi iletişim kurabilen ,dürüst , ilkeli, çağdaş düşünceli , hak ve sorumluluklarını bilen ,saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde ,sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek , değişimin öncüsü lider bir ilkokul eğitim kurumu olmak.

Misyon: İlkokul eğitim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak , etkili ve verimli bir şekilde uygulamak , öğrencilerin yeteneklerine , ilgilerine ihtiyaçlarına uygun bir eğitim sistemi sunmak, öğrencilerin psiko-motor , bilişsel , zihinsel , duygusal ve öz bakım alanlarında gelişimleri için ortam hazırlamak , değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini arttırmak temel görevimizdir.

Başarılar:

Saatler: Başlama 09.00 Bitiş 14:30
Isınma: Isıtma ve soğutma Klima ile sağlanmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamındadır. Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dikmen.meb.k12.tr

Adres - Dikmen Mahallesi Merkez Sokak No 13 / Manavgat / Antalya

Öğretim Şekli :Tam öğrenim.

Yerleşim Yeri - Dikmen Mahallesi Merkez Sokak No: 13 / Manavgat / Antalya

Adres - Dikmen Mahallesi Merkez Sokak No 13 / Manavgat / Antalya

Ulaşım Okulumuza ilçe merkezinden köy minibüsleri belli saatlerde seferler düzenlemektedir. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile gidiş-geliş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gül Salih Şenli İlkokulu ilçe merkezine 7 KM, il merkezine 82 KM uzaklıktadır.